Aannemer-Landsmeer-logo-nieuw

Stukadoor Landsmeer

Op zoek naar een stukadoor Landsmeer? Wij kunnen je op professionele wijze helpen bij het aanbrengen van stucwerk. Stucen is specialistisch werk dat zelfs voor ervaren doe het zelvers een uitdaging is. Je wilt immers een strak en egaal resultaat. In de praktijk blijkt dat jaren aan ervaring als vakman leidt tot de beste resultaten. Daarom is het aan te raden om altijd te kiezen voor een stukadoor Landsmeer. Bij ons heb je veel keuze als het gaat om het type stucwerk waarvoor je kiest. Natuurlijk is er het traditionele stucwerk, waarbij een muur zo egaal mogelijk wordt gemaakt. Maar ook voor sierpleisterwerk, raapwerk, behangklaar stucen en diverse decoraties kun je bij ons terecht. Hieronder vertellen we je meer over wat je kunt verwachten als je kiest voor deze stukadoor Landsmeer.

Ga snel naar

Wat doet een stukadoor?

Misschien wil je een wat beter beeld krijgen van wat een stukadoor Landsmeer precies is. We vertellen het je hier. Stukadoors brengen stucwerk aan op diverse ondergronden, waaronder muren, plafonds en gevels. Deze afwerklaag zorgt voor versteviging en bescherming. Bovendien laat het een ondergrond er weer strak en egaal uit zien. Je kunt kiezen voor basic stucwerk, maar het is ook mogelijk om decoratief te werk te gaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mix tussen kalk, water en zand genaamd mortel. We kunnen dit bij zowel nieuwe als oude woningen toepassen, waarbij we het passend kunnen maken voor verschillende soorten interieurs. Je bepaalt zelf of het stucwerk sausklaar of behangklaar aangebracht wordt.

Hoe gaat een stukadoor in Landsmeer te werk?

Het stucen van een ondergrond is meer dan alleen maar het aanbrengen van het stucwerk. Wij staan je bij als het gaat om iedere stap van het proces, van de voorbereiding tot aan de oplevering. Tot het voorbereiden van het oppervlak behoort het schoonmaken van de ondergrond, maar ook bijvoorbeeld het weghalen van het behang. Om scheuren te voorkomen, worden overgangsgebieden afgeplakt met gaas. Voor een optimale hechting is vaak een voorstrijkmiddel nodig. We mixen de mortel en passen het toe. De mortel wordt vervolgens uitgevlakt met een rei. We zorgen er voor dat het oppervlak mooi egaal wordt gemaakt. Oneffenheden worden weggewerkt en eventuele oude stuklagen worden gerepareerd.

Welke werkzaamheden kan een stukadoor Landsmeer voor je uitvoeren?

Er zijn diverse soorten stucwerk die je door ons kunt laten plaatsen. Het bekendste voorbeeld hiervan is het klassieke stucwerk. Met behulp van mortel worden muren en plafonds weer mooi egaal gemaakt en daarnaast zijn ze beter beschermd dan ooit. Je kunt zelf bepalen of het oppervlak sausklaar of behangklaar wordt gemaakt. Maar naast deze traditionele optie is er nog veel meer waar je voor kunt kiezen qua stucwerk. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je tegels van stucwerk te laten voorzien. Zo hoef je deze tegels niet te vervangen maar ziet alles er wel weer top uit.

Ook voor specialistisch stucwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de stuclaag voorzien van decoraties. Hierbij kun je denken aan ornamenten, koven en lijsten. Zo maken we het stucwerk nog specialer. Ook is sierpleisterwerk bij ons een optie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een robuuste kunsthars met een korrelige structuur. Dit duurzame product kan in verscheidenen kleuren gemengd worden en je kunt het eenvoudig schoonmaken met diverse middelen. Tevens kun je de trend van dit moment laten aanbrengen: stucwerk in betonlook. Het verschil is dat de mortel niet gemengd wordt met water, maar hierbij wordt gebruik gemaakt van hars. In combinatie met een twee componenten sealer is het stucwerk waterdicht en vuilafstotend. Dit ziet er geweldig uit. Zowel binnen als buiten voeren we stucwerk uit. Buiten maken we gebruik van een cementgebonden pleister.

Vrijblijvende offerte?

Stukadoor Landsmeer herstelwerkzaamheden

Wij kunnen stucwerk voor je aanbrengen die bijzonder stootvast is. Hierdoor kun je deze laag niet zomaar beschadigen. Bovendien zijn er ook varianten waarin een kleine beschadiging niet meteen een reparatie vereist. Tegelijkertijd zijn er wel situaties te bedenken waarin het nodig is om herstelwerkzaamheden uit te voeren. De meest extreme voorbeelden hiervan zijn beschadigingen aan het stucwerk na waterschade of brandschade. Ook in zulke situaties kun je bij deze stukadoor terecht. Wij helpen je om het stucwerk weer in ere te herstellen. Waterschade en brandschade zijn vervelende situaties. Wij ontzorgen je en zorgen voor stucwerk waar je weer van kunt genieten. Bijkomend voordeel is dat onze herstelwerkzaamheden in de meeste gevallen vergoed worden door je verzekering.

Stukadoor Landsmeer maakt alleen gebruik van de beste materialen

Bij het stucen van ondergronden, binnen of buiten, hebben we diverse materialen nodig. Ten eerste is er de speciekuip, waarin we de mortel kunnen mixen. Voor het mixen van de ‘ingrediënten’ maken we gebruik van een boormachinemixer. Voor het berapen van muren maken we gebruik van een raapbord en een stukadoortroffel om het gips op het raapbord te plaatsen. Met behulp van een raapspaan wordt de mortel op de muur aangebracht. Deze laag maken we egaal met behulp van een rei, voor een strak resultaat. Een spackmes of een schuurbord kunnen ook bijdragen aan een egale afwerking. Voor het subtielere stucwerk maken we gebruik van een paleerijzer. Voor de finishing touches maken we gebruik van een hoekprofiel.

Gemiddelde prijsindicatie per soort stucwerk

Voor de meest relevante prijsindicatie voor jouw situatie, kun je het beste een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen bij ons. Maar alsnog kunnen we je wel laten zien wat je gemiddeld kunt verwachten van de soorten stucwerk die we voor je kunnen toepassen. Deze prijzen zijn per vierkante meter en inclusief materialen en btw. Ten eerste heb je de keuze tussen sausklaar stucen of behangklaar stucen. Behangklaar stucen is het goedkoopst, met een gemiddelde prijs tussen de 10 en 18 euro. Sausklaar stucen kost gemiddeld tussen de 10 en 25 euro.

Het goedkoopste stuckwerk is spackspuitwerk, met een prijs tussen de 8 en 11 euro. Muren stucen kost gemiddeld tussen de 10 en 22 euro, terwijl een plafond stucen tussen de 15 en 20 euro kost. Het aanbrengen van sierpleisterwerk heeft een prijs tussen de 16 en 23 euro. Schuurwerkzaamheden kosten je tussen de 18 en 25 euro. Tot slot is er nog het raapwerk, wat dikker stucwerk vanaf 1 cm is. Dit heeft een prijs tussen de 18 en 30 euro.

Stukadoor Landsmeer: ontvang snel je Offerte

Ben je overtuigd van de meerwaarde van deze stukadoor Landsmeer? Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er verschillende soorten stuc werkzaamheden die we voor je kunnen uitvoeren. Wij kunnen je muren sausklaar of behangklaar maken. Je kunt kiezen voor traditioneel stucwerk, maar je kunt ook je muren vol decoraties laten maken. Zelfs de trend van nu, stucwerk met betonlook, is een optie bij deze stukadoor Landsmeer. Hierbij gaan wij schoon en netjes te werk. Bovendien zorgen we er voor dat het stucwerk past bij jouw woonstijl. Vraag daarom vandaag nog geheel vrijblijvend onze gratis offerte aan. Behoefte aan deskundig advies? Neem in dat geval contact met ons op voor meer info.

Aannemer Landsmeer

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.